laPalma kralen gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren.

Totaal : € 0,00

Hoe zoek ik een artikel?

Zoek snel door het artikel in het zoekveld in te vullen en druk op zoeken. Je kunt ook snel zoeken door een keuze te maken van een bepaalde categorie. Door middel van filters kun je de zoekopdracht verfijnen. 

Hoe kan ik contact opnemen met laPalma kralen?
Mocht je een vraag hebben over onze artikelen of over het bestelproces dan kun je altijd contact met ons opnemen.

e-mail: info@lapalma-kralen.nl

Telefoon: 0341-496601 of 06-41717802


Mijn account

Moet ik een account aanmaken?
Voor het afronden van je bestelling is het niet noodzakelijk een persoonlijke account aan te maken. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling als gast af te ronden. Je gegevens worden dan eenmalig gebruikt en niet bewaard voor een volgend bezoek.

Wat zijn de voordelen van een persoonlijke account?
Wanneer je ervoor kiest om een persoonlijke account aan te maken worden je gegevens bewaard. Zo kun je bij een volgend bezoek aan onze webshop eenvoudig en snel inloggen met je e-mailadres en je wachtwoord. In je account kun je betalingen en bestellingen snel inzien. Mocht je een bestelling willen plaatsen dan hoef je de gegevens niet opnieuw in te vullen.

Hoe maak ik een account aan?
Wanneer je klikt op ‘My account’ kun je inloggen of een nieuw account aanmaken. Voor het aanmaken van een account vul je je naam, e-mail adres en persoonlijk wachtwoord in.
Je kunt ook een account aanmaken tijdens het bestelproces. 
Wanneer je een account hebt aangemaakt ontvangt je direct een bevestigingsmail van ons met je persoonlijke inloggegevens.

Hoe verwijder ik mijn persoonlijke account?
Wanneer je wilt dat je persoonlijke account verwijderd wordt kun je een e-mail met het verzoek tot verwijderen sturen info@lapalma-kralen.nl Wij zorgen ervoor dat je account wordt verwijderd. 

Wachtwoord vergeten, en nu?
Je hebt al wel een persoonlijke account aangemaakt maar je bent je wachtwoord vergeten? klik op ‘wachtwoord vergeten’  en vul je e-mailadres in je krijgt  een e-mail toegestuurd waarmee je het wachtwoord opnieuw kunt instellen.

Betaalmogelijkheden

Welke betaalmogelijkheden biedt laPalma kralen?
Veilig betalen door middel van:
- iDeal
- Paypal
- Bankoverschrijving

Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.